Totalul afișărilor de pagină

20 ian. 2011

PROTESTUL AFARA-MAI SOLIDAR DECAT TARA

Am aflat cu consideratie cum in afara granitelor tarii protestul indreptat impotriva preturilor gigantice la combustibili( dintr-o tara exportatoare de petrol dar care logic a gasit de cuviinta sa isi concesioneze bunurile sale nationale strainilor, pe 30 de ani in acesta speta OMV-ul austriac),a avut o amploare mare in special in orasele italiene unde acei romani care imbogatesc in fiecare an buzunarele guvernantilor nostri prin infuziile masive de moneda straina au protestat efectiv. Au mers timp de trei zile pe jos sau cu bicicletele la munca. Au facut asta in spirit de camaraderie cu fratii lor din romania care au alimentat timp de trei zile. Unitatea este cea care ne lipseste noua romanilor,unitatea de a fi asemeni unui lant care sustine sa nu se prabuseasca un crez national care se doreste eradicat. Oameni buni deschide-ti ochii!!! Voit vi se inoculeaza non-sensul si non-cultura explicandu-va eronat ca puteti ajunge presedinti ai unei natiuni cu doar cinci clase. Din contra o sa ajungeti cea mai mare masa de manevra din lume si cel mai gigantic pres in care toata Europa isi sterge bocancii. Prima data au facut asta englezii cand ne-au cedat rusilor, acum ne calca in picioare Europa si FMI-ul. Pana cand mai puteti indura asemenea umilinte? In Milano, romanii care isi rup bratele sa "traiasca mai bine" au protestat pentru voi toti, au facut front comun....Voi ce faceti in afara de a va plange ca niste smiorcaiti?

Un comentariu:

  1. Bai, io tot stau si ma uit pe site-uri si nu pricep ceva. Intr-una dintre zile m-am tot lovit pe site-uri si pe messenger de diversi antricoti strigand in gura mare ca vor revolutie contra benzinariilor si a companiilor petroliere si pula meau mai stie ce, cei cu masini daca merg cu ele 2 zile sa moara si sa-i manance viermii, ei insisi fiind rafinati, si foarte hotariti sa fie revolutionari si nush cum pula mea se mai autointitulau.
    Mah bleotzilor, pula aia cand s-a vascularizat si a ajuns la dimensiunea ce o aveti v-a furat tot sanjele care nu a mai ajuns la creier si uite asa ati ajuns niste boi cu tzatze. Iar voi pizde ostenite ce va tzuguiati botu-n poze si va fluturati pe messenger, mergeti mah pe la dracu, nu mult, doar primii ani ca acolo invatati regulile elementare ale romanismului ca toti se caca pe ei, dar cind e vorba sa meraga cu bicicleta sau perpeses... canci. Sugatoarea de pe HI5 prefera masina...ce conteaza ca mere cu benzina si acu 2 zile, scriai de mama focului pe mess ca sa moara si sa crape toti aia care cumpara de la benzinarii, "cocalarus cimpanzeus" asisderea scoate pe pitzi la plimbare are ce fute nu mai da la laba...a dracu revolutie si ce mai militam,asta a fost acum doua zile, lasa ca sunt destui prosti care sa faca asta. Eu nu am timp acum, ori am de frecat ceva, ori chiar am de lucru, ori chiar nu imi pasa...orice motiv e foarte bun.
    Bai prostu nu e prost destul daca nu e si fudul. Mah ascultati la tata aici … daca sunteti inzestrati cu doi ochi si doua urechi si a-ti citit acel anunt, si ai auzit la restul de handralai de pe langa tine, si ca si ei si tu sa moara companiile si ei ca si tine...ma doare-n in pula, zic ca toti si fac ca mine, dar nu ai avut sanje in instalatie sa zici ca tu nu te bagi sa nu pici prost in fata amicilor fraiere, iar asa acea frumoasa idee si acel superb gind de a face ceva sa transformat intr-o imensa basina puturoasa. Priceput idiotilor rafinati si cu pretentii? Astia care acum o sa ma injure pt limbajul laborios pe care l-am afisat aici ...le zis de pe acuma FUCK OFF mi se rupe de voi....macar eu zic ce gindesc.
    Pentru asta il rog pe nenea Valentin ´sa va aduca la fiecare in parte cate o buba in cur care sa va tina pana la 14.02.2012. ´Rea-tzi ai draq de plingaciosi....dar pe toti va doare in cur si va trageti pe fese...daca o sa aveti bube cum va doresc eu...sa vad cum mai dati inapoi fara sa va doara....SA MURITI MAAAAAAAAA !!!

    RăspundețiȘtergere